Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incarcator baterie OptiMate4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

530 lei Lei
Brand
OPTIMATE
Cod produs
3957OPTIM
Out Of stock
Descriere
OptiMate 4, noua generatie a celebrului OptiMate 3.

Testat, aprobat si utilizat de numerosi producatori si utilizatori de echipamente sportive motorizate din lume.

NOU in OptiMate 4 : Inchis ermetic - conectori TM/SAE - Suporti de montat pe perete

OptiMate 4 este un incarcator si dispozitiv de mentenanta si desulfatare recomandat pentru acumulatoare de 12V pe baza de plumb-acid de tipul STD (cu capace detasabile pentru umplere), AGM sigilate (absorbed glass mat) si GEL sigilate de la 2Ah la 45Ah, putand intretine de asemenea acumulatoare mai mari (va dura mai mult timp incarcarea).

De ce OptiMate 4? Ati uitat sa opriti contactul / farurile sau nu ati conectat acumulatorul la un dispozitiv de mentenanta in afara sezonului si acum acumulatorul a "murit"? Nu este nevoie sa va grabiti sa cumparati un nou acumulator din moment ce OptiMate 4 si-a demonstrat capacitatea de a recupera acumulatoarele neglijate sau puternic descarcate, ceea ce alte incarcatoare inteligente nu pot face.

Credeti ca acumulatoarele dureaza numai 2-3 ani? OptiMate 4 a dovedit ca poate prelungi durata de viata a acumulatoarelor la 400%; daca sunt intretinute cu OptiMate 4 acumulatoarele pot dura 8 ani. Pentru ca acest lucru sa fie posibil conectati intotdeauna OptiMate 4 la acumulator atunci cand vehiculul este parcat si OptiMate 4 va mentine intotdeauna acumulatorul incarcat la 100%, fara supraincarcarea acestuia, datorita ciclului unic de mentenanta pe termen lung ce consta in 30 min incarcare constanta urmat de o perioada de alternanta cu 30 de minute de odihna. Include 2 accesorii de conectare: (vezi foto) SAE-71 conector bulca permanent cu capac rezistent la intemperii & SAE-74 set cleme acumulatoare. Functionare complet automata ce include toate elementele de siguranta, cum ar fi protectia la polaritatea inversa, conectare fara scanteie. Conform cu normele de siguranta UL si CSA pentru incarcatoarele automate de acumulatoare.
Din Gura in Gura